Blogs

Biologische thee  - onze voorkeur

Biologische thee - onze voorkeur

Ben je op zoek naar een gezond een duurzaam drankje voor jouw onderneming? Zoek dan niet verder, want thee is hierin de beste keuze. We produceren graag biologische theeën om hiermee de impact o het milieu te verkleinen. Onze biologische thee wordt in Sri Lanka verbouwd waarbij geen pesticiden of chemicaliën worden gebruikt. Lees hier meer over biologische thee.

aug. 22, 2023
Lees meer
Maak je eigen Bubble Tea

Maak je eigen Bubble Tea

Bubble tea is erg populair in Azië, maar is tegenwoordig ook populair in Europa. Oorspronkelijk komt deze thee uit Taiwan. De vruchten of melk-thee heeft zijn naam te danken aan de tapiocaparels, die ook wel Boba heten Nieuwsgierig geworden? Ga zelf aan de slag en maak je eigen Bubble tea!

aug. 03, 2023
Lees meer
Groei, oogst en de invloed van grond op thee

Groei, oogst en de invloed van grond op thee

Hoe groeit de theeplant eigenlijk en welke invloed heeft de grond en hoogte waar deze plant groeit op de smaak en kwaliteit van de thee? We leggen je het graag hieronder uit.

jun. 16, 2023
Lees meer
Thee is hot.

Thee is hot.

Thee is het meest gedronken drankje in Nederland na kraanwater. Maar wat zijn nu de theetrends die de laatste tijd opspelen? Zijn er nieuwe ontwikkelingen die je echt eens moet proberen? Wij zochten het voor je uit!

jun. 01, 2023
Lees meer