Gecertificeerde thee.

Als full-service leverancier van verpakte theeconcepten beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee wij onze kwaliteit waarborgen.

Bij Tin is kwaliteit geborgd.

Wij voldoen aan alle voorwaarden van de International Food Standaards en zijn dan ook al jarenlang IFS Broker higher level gecertificeerd. Niet alleen wij, maar ook onze productiepartner en logistiek partner zijn IFS gecertificeerd. Hiermee is de keten rond en is de kwaliteit en voedselveiligheid binnen alle processen is geborgd.

Al onze productiepartners zijn HACCP en ISO2200 gecertificeerd. Hiermee voldoen zij aan alle regels rondom veiligheid van voedingsmiddelen. Op deze manier zorgen we voor de beste standaarden en kwaliteit van onze producten.

Met onze Fairtrade certificering maken we de wereld een stukje beter en dragen we bij aan eerlijke handel, met gelijke kansen voor iedereen. De theeboeren krijgen een eerlijke prijs zodat zij een betere handelspositie verkrijgen, zich kunnen ontwikkelen en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Ook kunnen wij het Rainforest Alliance logo dragen op theeverpakkingen. Rainforest Alliance zet zich in voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud voor alle producten uit regenwoud gebieden.

Biologisch produceren zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen, duurzaam produceren en bescherming van het milieu dat is waar wij in samenwerking met onze productiepartner voor staan. In Sri Lanka werken wij daarom samen met een coƶperatie van kleinere theeboeren die hun landbouwgrond biologisch verbouwen met oog op duurzaamheid en de biodiversiteit en zo de impact op het milieu verkleinen. Door gemixte producten te telen zoals peper, kokos en kaneel en het landbouwafval als compost te gebruiken wordt regeneratieve landbouw toegepast.

Wil je advies op maat?

Neem contact op voor meer informatie