MUMA.

De MUMA tea lijn heeft 7 smaken voor verschillende momenten van de dag. Deze thee├źn zijn biologisch en Fairtrade gecertificeerd en bestaan uit natuurlijke ingredi├źnten

De smaken zijn apart verkrijgbaar in doosje met 20 theezakjes. De zakjes zijn luchtdicht afgesloten voor behoud van kwaliteit.

Alle smaken kunnen samen gepresenteerd worden in de speciale MUMA theekist.

Wake up.

Prepare for a fresh start of the day.

Begin je dag goed met deze frisse biologische kruideninfusie van rozenbottel, citroengras, groene thee, moringa, stukjes appel, sinaasappelschil en gember.

Body reset.

Find your inner peace.

Breng je lichaam weer in balans met deze rijke kruidenthee. Een groene thee blend van verbena, gember en kurkuma.

Happy spirit.

Feel the positive vibe.

Geef je stemming een boost met deze frisse biologische kruidenthee. De groene thee is verrijkt met citroengras, gember en kurkuma.

Pure energy.

Stay focused and feel energetic.

Geef jezelf een energieboost met deze biologische kruideninfusie. Een verrassende blend van citroengras, gember, groene thee, rozemarijn, stukjes aardbei en guarana.

Refresh your mind.

Open your thoughts.

Voel je geestelijk weer vitaal en energiek met deze frisse biologische kruidenthee. Een groene thee blend verrijkt met verbena, citroengras en moringa.

After dinner.

Relax and take a moment for yourself.

Geniet na het eten van deze biologische kruideninfusie. Een verfrissende en kalmerende blend van munt, pepermunt, groene thee, venkel, kamille, gember, rooibos en stukjes citroenschil.

Sweet dreams.

Relax and sleep well.

Kom tot rust met deze zachte, ontspannende biologische kruideninfusie van kamille, citroengras en kurkuma.

Wil je advies op maat?

Neem contact op voor meer informatie