Private label theeconcepten.

Tin is gespecialiseerd en sterk in het ontwikkelen, produceren en importeren van Private Label theeconcepten. In dit hele proces ontzorgen wij jou als klant; van de eerste pluk tot laatste slok. Dit doen we met positiviteit en persoonlijke aandacht.

Private label.

Als retailer of ondernemer op zoek naar een eigen theemerk? Daarmee helpen wij je graag! Tin levert theeconcepten met je eigen merknaam, design en smaakprofiel. Samen gaan we op zoek naar de beste melanges om tot een eigen concept te komen waar je trots op kunt zijn.

Al onze blends worden zorgvuldig verwerkt en verpakt in Sri Lanka waarbij lokale thee met de hand wordt geplukt. Daarnaast bieden wij verschillende certificeringen aan zoals Fairtrade, Rainforest Allaince en/of biologisch gecertificeerde thee. Er zijn ook veel mogelijkheden voor design en druktechnieken van de verpakking. Wij adviseren hierin graag om elk concept uniek te maken en zoeken daarin naar duurzame oplossingen.

Niets is mooier dan jouw theeconcept goed te presenteren en compleet te maken. Een theedoos of display maakt jouw lijn bijzonder. Met veel enthousiasme denken we met je mee over het gehele concept.

Wil je advies op maat?

Neem contact op voor meer informatie