Blogs

Boek donatie programma – Fair Tea Foundation

Boek donatie programma – Fair Tea Foundation

Wij sluiten het jaar goed af met een mooie bijdrage aan onze Fair Tea Foundation in Sri Lanka, een non-profit organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de levensomstandigheden van plattelandsfamilies in het theeteeltgebied in het Ratnapura-district van Sri Lanka.

dec. 27, 2023
Lees meer
Maak je eigen glühwein op basis van thee

Maak je eigen glühwein op basis van thee

De kerstperiode komt eraan en dat betekent weer gezellige borrels en jaarafsluitingen. Wil je het dit jaar eens iets anders doen? Organiseer dan een leuke activiteit voor je medewerkers en maak gezellig samen een heerlijke glühwein op basis van thee

nov. 30, 2023
Lees meer
Duurzame theezakjes

Duurzame theezakjes

Duurzaamheid blijft een belangrijk thema binnen de theebranche waarvoor steeds meer technologische ontwikkelingen en investeringen worden gedaan om composteerbare materialen toe te passen. Met ondertekening van de Green Deal in 2021 hebben wij ons ingezet om nylon theezakjes uit te bannen en biologisch afbreekbare theezakjes te gebruiken. Inmiddels zij al onze theezakjes die we produceren gemaakt van duurzaam materiaal. Maar wat zijn nu precies de opties en verschillen van deze biologisch afbreekbare materialen?

okt. 05, 2023
Lees meer
Biologische thee  - onze voorkeur

Biologische thee - onze voorkeur

Ben je op zoek naar een gezond een duurzaam drankje voor jouw onderneming? Zoek dan niet verder, want thee is hierin de beste keuze. We produceren graag biologische theeën om hiermee de impact o het milieu te verkleinen. Onze biologische thee wordt in Sri Lanka verbouwd waarbij geen pesticiden of chemicaliën worden gebruikt. Lees hier meer over biologische thee.

aug. 22, 2023
Lees meer