Verpakkingen.

Jouw concept met jouw stijl en jouw uitstraling. Dat is waar we voor gaan. Naast functionele en duurzame aspecten van de verpakking denken wij graag mee in mogelijkheden om het theeconcept helemaal kloppend te maken.

Theezakjes en enveloppen voor fijngesneden thee.

Voor fijngesneden thee wordt een papieren theezakje met een 100% biologisch NON-GMO katoenen touwtje gebruikt om het papieren tagje van PEFC te bevestigen. De theezakjes zijn gemaakt van een mix van abaca, houtsnippers en cellulose vezels, een natuurlijk en biologisch afbreekbaar materiaal. Het theezakje mag in Nederland bij het GFT-afval worden weggegooid.

Om de smaak en kwaliteit van de verpakte theezakjes te borgen, maken we standaard gebruik van een luchtdicht gesealde enveloppen, ofwel freshpacks. De enveloppen mogen na gebruik bij het oud papier worden weggegooid.

Theezakjes en enveloppen voor losse thee.

Losse thee in pure vorm, ofwel leaf thee heeft een grovere en zwaardere vorm. De voorheen nylon theezakjes zijn vervangen door biologisch afbreekbare alternatieven. Hierin zijn twee soorten beschikbaar, Soilon en Non-woven. Beiden mogen in Nederland bij het GFT-afval worden weggegooid.

Wil je advies op maat?

Neem contact op voor meer informatie