Thee met impact.

Iedereen verdient de beste thee maar niet ten koste van mens en planeet. Daarom leveren wij duurzame theeconcepten met de beste ingrediënten, met respect voor natuur en milieu. We lopen voorop in duurzame ontwikkelingen en dragen bij aan maatschappelijke thema’s.

Tin gelooft in eerlijk en duurzaam ondernemen.

Door lokaal, in het land van herkomst, te produceren stimuleren we de economie en dragen we bij aan werkgelegenheid. Onze thee produceren we het liefst biologisch, Fairtrade en/of Rainforest Alliance gecertifieerd. Ook op het gebied van verpakkingen en theezakjes denkt Tin aan het milieu. Wij willen daarin onze ‘footprint’ zo klein mogelijk maken en lopen voorop in duurzame ontwikkelingen, denk aan recyclebare theezakjes of verpakkingen gemaakt van bio-afval. Tin is dan ook mede-initiatiefnemer van de GreenDeal waarbij we nylon theezakjes hebben vervangen door biologisch afbreekbare alternatieven. Daarnaast maken we gebruik van FSC® gecertificeerd papier en gerecyclede omdozen.

Wil je advies op maat?

Met de Fair Tea Foundation zetten we ons in voor betere gezondheidscondities en leefomstandigheden voor medewerkers en omwonende van de theeplantages in Sri-Lanka. Met elke kilo verkochte thee van onze eigen merken doen wij een financiële bijdrage aan lokale projecten in Sri Lanka. Denk aan schoon drinkwatervoorzieningen, schoolboeken, sanitair of medische ondersteuning.

Wij motiveren onze klanten om ook bij te dragen aan een betere wereld.

Wil je advies op maat?

Neem contact op voor meer informatie