Garden Series.

De smaken van de Garden Series brengen niet alleen de rijke smaken van de thee tuinen, maar ze hangen ook perfect samen met de seizoenen. Sinds de Middeleeuwen hebben tuinders ernaar gestreefd om onze vijf belangrijkste zintuigen van aanraking, geluid, zicht, geur en smaak te activeren door fruit, bloemen en kruiden te kweken die, wanneer gecombineerd, ons lichaam, geest en ziel een gevoel van kalme sereniteit geven.

De essentie van de natuur

Of je nu houdt van de elegantie en verfijning van een traditionele Engelse tuin of de chique stijl van een Franse moestuin, ons assortiment smaken zal je verwachtingen overtreffen. We hebben de essentie van de natuur gevangen en onze theesoorten perfect gemengd om het gevoel van alle vier de seizoenen vast te leggen - van lente verse gember en citroengras tot de winterse warmte van Zuid-Afrikaanse Rooibos. Elke smaak neemt je mee naar een plaats van schoonheid. Te beginnen met de vers geplukte bladpunten uit de heuvels van Sri Lanka en deze te mengen met de beste smaken die in tuinen over de hele wereld te vinden zijn.

Garden Series bestaat uit 2 verschillende lijnen.

25 box enveloppen.

De basislijn bestaat uit een assortiment van 8 (h)eerlijke Fairtrade theeblends. In een doosje zitten 25 luchtdichte enveloppen met fijngesneden thee.

48 box minidoosjes.

Garden Series brengt een stukje paradijs naar aarde door je te laten genieten van de ‘bohemian’ smaakcombinaties en blends. Het verschil zit ‘m in kleine dingen. Stap in deze fantasievolle tuin en omring je door (h)eerlijke natuurlijk smaken en geniet van jouw moment met een kop thee.

Onze exclusieve lijn is een uniek horecaconcept en bestaat uit 8 varianten Fairtrade thee. In elke doos zitten 48 minidoosjes met daarin losse thee verpakt in biologisch afbreekbare theezakjes.

Smaken

early morning breakfast – earl grey twist – wild forest fruit – classic rooibos – sunny green lemon – green lemongrass ginger – oriental green jasmin en spicy moroccan mint.

Wil je advies op maat?

Neem contact op voor meer informatie